365 FOTON 2021

102: Heavy Metal 330/365

Dekorerad hästsko

Hittade hästarnas gamla hästskor när jag städade ur sadelkammaren och tänkte att jag skulle hänga upp en i stallet. När jag funderade på vad jag skulle ge mamma i julklapp så kom jag att tänka på skorna. Jag brukar köpa små tomtar och troll på loppis och kom på att man kunde blanda in lite miniatyrsaker.  Det finns så mycket roligt man kan köpa om man vill sätta upp Nisse dörrar. Så det fick bli en tomte med en kaffebricka och pepparkakor.

Dekorerad hästsko

De andra tomtarna är en kille och en tjej så de kommer jag nog att behålla själv. Är klar med killen och han fick det lilla setet med julgranskulor. Julgranen köpte jag separat och julbelysningen låg i ett annat nisse set. Skall göra klart tjejen till helgen och det blir nog kaffebricka och pepparkakor på den med.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.