Dammen

Kolla mitt rum :(

Runt dammen

Synd att det var lite smÄ kyligt idag. Eros kommer in Àven nÀr jag ropar nu sÄ han har börjat fÄ vara ute sÄ mycket han vill. Han hÄller sig runt uteplatsen Àn sÄ lÀnge och nu mÀrker man egentligen att han varit inne katt. Han koncentrerar sig kopiöst nÀr han skall gÄ runt dammen och sÄ fort han klÀttrar pÄ nÄgot. DÀremot Àr han en rackare pÄ att hoppa högt och lÄngt. HÀrligt att se hur nöjd han Àr nÀr vi ropar in honom.

Jag har Ă€ntligen fĂ„tt tummen ur Ă€ndan och börjat rensa runt dammen. Fixat till min CV och fĂ„tt lagt in den. Bara att hĂ„lla tummarna nu dÄ  🙂

Till mamma

NÀr jag var med Rosa pÄ kortkurs sÄ visste jag inte riktigt vad jag skulle göra för kort, vi satsade bÄda pÄ att göra tomma sÄ att vi han lÀra oss vikningarna. SÄ himla smidigt nu nÀr jag skulle ha ett kort till mamma. Hmm! Nu hÄller gubben pÄ att sortera sina papper? som han haft i ett par Är. SÀkrast att han stÀdar upp efter sig.

5 Comments

  • Ingalill

    Gullig du Ă€r Gullvi, de orden vĂ€rmde 🙂 Det kĂ€nns bĂ€ttre och jag kollar om det Ă€r möjligt att jag kan gĂ„ ner till 6 timmar.

    Hadde varit sÄ gott!

  • Gullvi

    Kunde jag fÄ ett erbjudande om vikariat sÄ kommer du med all sÀkerhet att fÄ ett nytt jobb. Under tiden sÄ gör saker för dig och din familj som fÄr dig att mÄ bra.
    Du har mÄnga runt dig som tycker om dig.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.