365 Foto 2011

Lackade (298 av 365)

Lackade (298 av 365)

Göta Petter! Vilken dag jag haft. Det blev som sagt inte mycket sömn i natt och jag har gått runt som en zombie på jobbet, men vilken känsla att ha fått tag i brorsan  🙂  Har gjort något jag aldrig trodde jag skulle göra, jag skypat med min bror. Michael fick stå bredvid som stöd, jag är ur kass på att prata engelska och blir som en mussla. Men grymt häftigt att få se honom live.

Men jag kommer nog att lägga mig så tidigt jag kan. Tar tid att smälta allt och känner mig lite matt. Tack och lov att temanen snart är slut och jag kommer nog inte att göra ett år till, känns gör trögt nu.

Lackade (298 av 365)

2 Comments

  • PJAK

    Kommer nog att bli en omtumlande vecka detta. Att lägga sig tidigt är nog inte fel, frågan är om du kan sova? För säkerhets skull ta en tupplur på soffan efter jobbet!
    Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.