Smått o Gott

Lagar mat så det ryker!

Pepper

Oj! Så gott det var. Varje gång jag är på loppis kollar jag efter grytor, men jag hittar bara samma storlek på den karl-Johan gryta som jag redan har. Den fula gula grytan har vi alltid vatten med någon doft extrakt i för att inte luften skall bli så torr. Den ovala grytan är efter mamma och den är väl inte så farligt tung men stekpannan är under all kritik, måste hitta någon lättare som klarar värmen. Märktes att det var ett tag jag lagade mat på vedspisen brandlarmet gick i gång på direkten när jag höll på med grönsakerna. Måste bara laga detta oftare så gott, så smidigt och det tog slut i ett nafs.

Mat

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.