365 Foto 2011

Linjer ( 242 av 365 )

Linjer ( 242 av 365 )

Hua! Hade tänkt ta ut hästarna så fort jag kom hem men jag har inte sovit så många timmar denna vecka. Hann inte mer än säga hej till favorit gubben på jobbet när han  glodde på mig och sa ( Men herregud nu ser du ju ännu jävligare ut än igår!!! )

Shit! verkligen det första man vill höra på morgonen att man är ett vandrande ras. Ingen in lindning eller nått, utan bara rätt ut och ropade till gubben som står vi maskinen bredvid ( Eller hur! ) Så även om vädret är kanon och jag verkligen vill ut så får det allt vara. Behöver tydligen skönhetssömn?! Tycker gubbarna behöver nya glasögon  🙂

Linjer ( 242 av 365 )

Gubben har tagit ledigt idag för att måla brädor och förbereda för snickaren i morgon. Nu järnspikars skall här isoleras. Vi tar en vägg i taget, så man inte står där i ösregn och inte har hunnit färdigt. Men jag ser verkligen fram emot detta och hoppas verkligen att vi känner skillnad. jag kan stå ut med att det max kryper ner till 16 grader när det är som värst men 13 grader det är bara för vidrigt. Helt otroligt att ett byte av kök, kunde göra så stor skillnad. Jag satt och myste med en skål mussli i mitt planterings skydd, när jag fick syn på hur fin Klematisen lyste i solen.

Klematis

Måste vara en sen variant.  En del blommor är inne på sin tredje blomning men nu börjar det bli kyligt på kvällarna så det vara väl inte så länge till. Hoppas nu vädret blir fint även i morgon.

Klematis

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.