365 Foto 2011

Linslus ( 248 av 365 )

 Linslus ( 248 av 365 )

Yiipie! snickaren kom förbi och de satte upp mitt fönster. Är så himla glad, för nu kan gubben isolera färdigt på insidan och jag får mitt efterlängtade hobbyrum. Ja ni som har följ bloggen har nog redan märkt att min gubbe är en riktig linslus  🙂  Här fixar han det sista på rutorna så att man kan se ut.

Huset

Visst börjar de att bli fint! Det verkar som vi kommer att isolera hela huset på utsidan utan där det går in, ungefär där bilen står. Där bygger vi ett inglasat uterum som har fönstren precis som på vardagsrummet där stegen står. Vi har en fin ingång där som är bra dragit. Tror det kommer att bli kanon fint. försäkringsbolaget kommer upp ganska snart och värderar om husen. De har ju inte varit här sedan branden och vi har gjort många förbättringar efter det.

Mitt hobbyrum

Nu är snart alla rutor utbytta till spröjsade och de i vardagsrummet får vi lämna in för renovering. Det är original rutorna och ganska gamla, man ser att glaset inte är helt rakt och det blir ofta lite regnbågsfärger i dem. Lite svårt att förklara men de är gamla i alla fall. nedersta bilden har jag mörkat, är väl inne i någon svart period.

Mitt fönster

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.