KĂ€rringonsdag

Lite av varje :)

Micael skall mÄla

Det blev en kÀrring onsdag med lite av varje i dag. Jag hade varit hos tandhygienisten och funderade pÄ om jag skulle köra direkt till Elvy. Tur jag Äkte hem! Hann inte mer Àn sÀtta pÄ kaffe förrÀn jag ser Elvy komma körandes i backen. Vi hade tÀnkt grÀva fÀrdigt men tyckte det var bÀttre att hjÀlpa Micael nu nÀr det regnade. Vi hjÀlpte honom med att stÀda bort all puts sÄ han kom igÄng med att mÄla fönstersmygarna. Hall tapeten var inte sÄ farligt dyr sÄ den Àr bestÀlld, sÄ fÄr han vÀnta lite med den andra tapeten.

Rören

Gubben satte upp röret pÄ planteringshörnan, sÄ nu skall jag bara skaffa hÀngpetunior som jag skall ha i röret och leta efter hÀngjordgubbar i de tvÄ rören vid uteplatsen. Vi hann med en snabb svÀng till loppisen dÀr jag hittade tvÄ snidade balkonglÄdor som jag nog skall ha pelargoner i. Lite trist att det regnade idag, Àven om vi nu behöver regn. Jag har satt snören mellan de mittersta rören sÄ att bönorna har nÄgot att klÀnga pÄ. Hoppas bara att det hÄller? De kommer bli 2 meter höga, och blir det sÄ mycket bönor som pÄ Gunnebo sÄ gÀller det att jag satt fast rören ordentligt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.