Smått o Gott

Lite julpynt

Julpynt i badrummet

Vi håller på att renovera vardagsrummet, drar om elen och sätter upp nya väggar så det blir rakt. Väggarna går i bågar och vi passar på att lägga lite isolering i ytterväggarna. Detta är det sista så har vi renoverat alla rum. Nja! Gubbens rum är kvar på övervåningen men det lär ta tid innan det är klart där. Sen skall vi bygga ett uterum mot dammen och hoppas få ihop pengar till det i sommar. Så i år var det ingen vits att julpynta så mycke. Det fick  bli att klättrarna i badrummet fick luvor och en liten gran står vid handfatet.

Julpynt i skåpet

Jag pyntade lite i hallen, det blir att jag sitter ganska mycket här efter att jag målat möblerna. Det är ruggit avkopplande att sitta i den gamla gungstolen och lyssna på ljudböcker.

Julpynt i hallen

Det har blivit en helt annan hall och även djuren går upp när de vill vara ifred. Härligt att se Jippy ligga på rygg och koppla av med något av sina gosedjur och inte vara så beroende att vi måste vara i närheten. Att vi renovera och röjer så mycket i nedervåningen stressar djuren lite grand, så att det är klart här uppe är underbart.

Hallen
Fisan

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.