Familjen

Lite nytt

Koftor

Fredag! Underbart 🙂 Jag har tappat bort min legitimation och hittade inte mitt pass så mitt paket från Tradera har legat nere på servicebutiken. Men idag fann jag det och kunde hämta ut min Cream kläder. Jag har varit så orolig att den gråa koftan skulle vara på tok för liten eftersom den bara fans i xs och jag en standard s mot m. Men jag hade sådan tur att det var en stor xs så det var tur att det inte fans i större storlek. Måste gallra garderoben på alt gammalt. Jag har egentligen bara praktiska kläder och det blir sådant huvudbry varje gång jag skall gå på något speciellt. Men nu har jag en hel del fint 🙂

Kokhuset

När jag gallrade hd så  hittade jag bilder från när de hade lyft upp kokhuset för att bygga upp väggen på nytt. Glömmer aldrig synen när jag kom ner från stallet. Idag blev gaveln helt färdig och det är bara målningen kvar, men som vanligt så började det regna. Snickaren skall hjälpa oss med en ramp till hästarna innan han tar itu med hallen eller Micaels trappa.

3 Comments

 • Jane Melander

  Vilken söt kofta och blus! Bilden var fin utomhus också.
  Såg att du besökt min blogg! Anton hade också kolik tills en månad
  innan Melker föddes, då slutade det. Så de fick sova en månad iaf!
  Men när Anton hade det, visste de inte att det fanns sådana gungor,
  tyvärr. Den här är köpt på Tradera för lite över 700:-. De kostar över
  1.100:- i handeln annars, synd att de inte visste det när Anton var liten.
  Kul att du tittade in i min blogg! Välkommen åter! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.