365 Foto 2011

Lockig (316 av 365)

Lockig (316 av 365)

Yes! Bara 5 dagar kvar på temanen. Sitter och funderar på om jag skall ta bort jul staden, gubben ville att jag skulle vänta men de kommer snart och skall bila upp spisen. Det lär nog ryka en del då. Resten av möblerna bryr jag mig inte så mycket om. Hoppas de sabbar soffan  🙂  Den är så jädrans ful. Vi köpte den när jag väntade Tobias. Jösses! 22 år och det syns var gubben brukar sitta 🙂 Den har typ blivit läskigt låg på ena sidan.  Är jäkligt spänd på hur kasseten kommer att se ut,  men med den nya värmepumpen så är här så varmt att jag inte varit så sugen på att elda, inte ens för mys.

Hann riktigt långt på jobbet idag så jag kanske kan softa runt lite mera i morgon.

3 Comments

  • Gullvi

    Du kan väl viska lite i örat på den som bilar upp spisen att han? kan ha soffan att lägga verktygen i när han inte använder dem.
    Skönt att du fixat dina städpass fast du inte haft någon arbetskompis att dela vedermödorna med.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.