Pyssel

Min första Kokedama

kokadama

Testade att göra en kokedama eller som vi säger en mossboll med en liten orkide och ett lite större blomsterarrangemang att ha på det lilla soffbordet. Jag har sett så många arrangemang på Pinterest att jag blev så sugen att göra en egen. Det finns mängder av videos och steg för steg så det är bara att välja och vraka. De var roliga att göra och jag kommer att göra fler, det enda jag gjorde fel var att inte spänna tråden ordentligt. såg på nedre videon att hon surrade rejält hårt.

kokadama

Orkiden blev så himla söt så jag kommer att göra en till och hänga lite högre upp. Få se hur lång tid det tar innan jag behöver vattna eller om jag bara skall ta och spraya varje kväll.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.