Familjen

Mini Compaq

Mini Compaq

Gubben var iväg och köpte en Compaq Mini, de hade rea på Mediamark i en timme och ville jag inte ha den vill han ha den i sitt arbetsrum. Den gamla lapptoppen är ingen idé att göra i ordning. Han skall iväg ikväll och försöka få en gps på rea, samma där det gäller i en timme. Fast inget slog nog kön till ölmaskinen.

Kokhuset

Jag skall erkänna att jag var bra skeptisk till en sådan liten dator, men den är ju supermysig och det är inga som helst problem att sitta på utsidan. Helt underbart. Satt och funderade hur jag skulle smidigast flytta över photoshopen när Tobias kom ner och bara skapade en delad mapp mellan datorerna. Båda datorerna kommer åt den mappen.

Golvet rakt men innertaket bågat

Micael och gubben sliter med att riva ner innertaket och jag sitter med en kopp kaffe och går igenom de gamla tidnings bitarna de hittar i isoleringen. Det sista de hittade nu var ett gigantiskt humlebo, så de har tagit en paus så att humlorna hinner lugna ner sig innan de fortsätter att jobba. Det blir lagom för dem att åka till Mediamark igen

Rivning av innertak

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.