365 Foto 2014

Mössa (2 av 196)

Mössa (2 av 196)

Då var temat mössa och det passade ju bra nu när det har blivit kallt igen. Jobb kläderna är så järnspikars trista och man ser ju ut som en svart blobba när man kommer. En dag när jag skulle gena genom en källargång stod det en förskräckt gammal dam med famnen full av kläder som hon skulle lägga in i sitt förråd. Nyckeln krånglade och hon visste inte riktigt vart hon skulle ta vägen när jag kom. Hon tittade med fasa på mig, så jag stannade och frågade om hon ville ha hjälp och gick inte emot henne förrän hon tagit en ordentlig titt på mig.

Mössa (2 av 196)

Just i det här huset är gången väldigt trång och lite halvskum. Ser man lite dåligt på toppen av detta så har jag full förståelse att vi bara uppfattas som något svart som kommer farandes och jag har hört flera gånger att jag ser extremt bister ut när jag städar. Så när jag köpte mössan så ville jag ha något lite annorlunda och inte bara en svart mössa. Fattar inte varför vi skall vara svart klädda!! Så korkat! Vi syns ju inte nu när det är så mörkt. Men jag älskar min mössa och har fått en del kommentarer om bollarna, så de mjukar väl upp den trista outfitten vi har.

Mössa (2 av 196)

Shakira kollar så det inte är en bit av henne jag har snott till bollarna.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.