Pyssel

Neeeeej!!! Butiken skall stÀngas :(

Limpistol

Åhhh! SĂ„ trist! NĂ€r man Ă€ntligen hittat en butik man gillar sĂ„ stĂ€nger den!  Men som sagt hĂ€lsan Ă€r viktigare och jag hoppas det löser sig sĂ„ hon eventuellt kan Ă„ter öppna senare. VĂ€ntar pĂ„ mitt Happykit och skall hĂ„lla koll pĂ„ utförsĂ€ljningen. NĂ€r jag kollade runt efter tips hur man scrappar pĂ„ canvas hittade jag denna gigantiska sidan ( http://www.scrapbook.com/ ) SĂ„ hĂ€r har jag lagt upp mina alster och kollar runt för idĂ©er.

Fick den hÀr uppladdningsbara och sladdlösa limpistolen av gubben igÄr .

De verkar ocksÄ ganska pratglada och delar med sig sÄ hÀr kommer jag nog att hitta en hel del. Synd bara att inte payson funkar hÀr. Nej skall gotta mig framför tv:n och göra absolut ingenting. Shakira fick sÀllskap av en liten 10 mÄnaders tik som sprallade runt. Men dÀr sÄg man hur Shakiras lugna men bestÀmda temperament dÀmpade ung hunden till att inte hoppa eller fara fram som en turbo, vilket hon tydligen gjorde annars. SÄ nu ligger Shakira nöjd med promenaden och vÀntar pÄ sÀllskap.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.