Jobb

Nu börjas det :)….

Göteborgs Universitet

Gött! Nu har äntligen filminspelningar börjat runt om i Göteborg och det är lika roligt varje gång de ringer. Det beror visserligen på vilken film typ det är men många gånger får man se områden och hus som man inte ens visste existerade. Just det där lite udda eller extremt gamla som jag bara älskar att få se.

Göteborgs Universitet

I dag var det bara lokaler på Göteborgs Universitet , men där har jag ju aldrig varit så det var kul att få se hur det såg ut där. Saeng får se en del av Göteborg som hon annars hade missat och jag passade på att ta lite bilder när hon sitter på trappan av byggnaden som hon kan skicka till familjen.

Göteborgs Universitet

Den här typen av städning är betydligt lättare än hemstädning. Vi fick senare ett hus städ av ett annat filmbolag och där vi städade efter att filmteamet var klara. Då skall vi bara städa i de rummen där de har varit men eftersom vi ändå är på plats brukar jag ta rubbet. Men det är inte så ingående som vid vanliga hemstäd och jag fick stoppa Saeng ett par gånger så hon inte snurrade fast i gamla rutiner.  Utanför det huset stod en härlig gammal Bubbla.

Gammal bil

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.