Smått o Gott

Om ett e-mail

Städade ur min dator idag på grund av virus.

virus

( Gud vad tröttsamt det är, man blir ju tokig )

Höll just på med att gå igenom disken med grejer som jag sparat under årens lopp, då jag hittade ett e-mail med en glad hälsning på. Kom då att tänka på när jag gjorde min första hemsida och bytte banner med andra sidor. Jag hade bytt banner med den här tjejen för ca 3 år sen. Det slog mej hur glad jag och roligt jag tyckte de här fina mejlen var. Har tänkt skicka någon fin hälsning tillbaka men det har aldrig blivit av. Men nu skall jag skicka en Påsk hälsning.

anonym I början när jag höll på med hemsidan så kände jag mej så anonym, visste inte vad jag skulle skriva osv. Då tyckte jag det var så kul när de här mejlen dök upp. Har nu gjort en ny sida och är inte så orolig över vad jag skall skriva om längre. Det är roligt om folk tycker om min sida men det är ju viktigast att man själv tycker om det man gör.

Fick ett mejl från en som joined mitt gamla forum ( Hon undrade vad min sida skall vara bra för ! Vad svarar man på en sådan fråga? )  Jag utgår ifrån att vi som gör våra sidor gör det för att det är kul, eller vill berätta om något. Just därför kändes det så bra med de här fina mail jag fick. Tänker fortsätta att greja med min hemsida, jag tycker det är jättekul.

Smile

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.