365 Foto 2011

Ombord (308 av 365)

Ombord (308 av 365)

Hua! Har börjat att gå igenom pappas diabilder igen, även om det är kul att se på bilder så är det lite kämpigt att scanna in dem först. Tänkte jag skulle få en fin bild på pappas Saab. Det var  bara Saab som gällde och den skulle bytas in varje år så att han hade den senaste och helst en ny färg  varje gång. Men på var enda bild har han kapat av däcken? Till och med på sin första lilla Renault 5 så var däcken kapade!

Ritual (307 av 365)

Hittade en favorit bild 🙂 Kolla in Torbjörns goa min! Men vem är det som matar min syster? Bäst att hålla sten koll. Syrran bor ju i Norge så det gick ett år i mellan besöken och Torbjörn sitter här och funderar på vem det är. Tycker bilden är så vacker. Sedan var flera bilder ljusskadade längs ner så det är väl bättre att göra en fotobok på dem så de i alla fall blir bevarade.

Brossan

Knepigt att man kommer så väl ihåg vissa saker när man kollar på korten. Typ dofter och vad man tyckte var knasigt  🙂  Sista bilden väntar vi på något som mamma skulle göra och det kunde ibland ta ganska lång tid, så brossan tröttnade rejält. Hmm! Tålamod verkar inte vara släktens starkaste sida.

Danmark

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.