365 Foto 2011

Öra (16 av 365)

Öron (16 av 365)

Göta Petter var det smälter. Våran backe ser ut som en bob bana och gubben har gått runt och saltat. Passade på att fotografera hästarna på utsidan, jag ville få till en bild i bara gråtoner som jag skall ha i MCP project 52 men det blev inget bra.  Usch! Det är en riktig innesittare dag och jag tänker byta gardiner och bränna över mina bilder på cd.

Beethoven verkar också tycka det är en skit dag eller också så njuter han av sitt hö. Hmm! Han kanske tycker neeej!! Där är den där konstiga prylen som riktas mot min mule, pust! Var det bara öronen den var ute efter denna gång.

Beethoven

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.