SmÄtt o Gott

Paket frÄn Furimmer :)

Paket

Tjohej! Det var till mig som paketet hamnade frÄn  Furimmer.  Kanon! Helt perfekta grejer, precis vad jag behöver. BÄda mina katter tyckte om Dentabitsen och kommer att köpa det fler gÄnger. Det gÄr ju an att rensa Shakiras tÀnder, men katterna Àr det ingen ide att ens testa pÄ. VeterinÀren passade pÄ att ta lite pÄ Edgar dÄ han var inne för sin tass.

KĂ€rleksbiten snöt Micael och Nina som tyckte att den var Ă€mnad för dom! VadĂ„? Jag och Gubben dĂ„?! Det hĂ€r var verkligen vad syrran skulle sagt ”mitt i blinket packet” Tusen Tack 🙂 Skall strax ta den lilla ficklampan och smyga upp pĂ„ loftet för att se om jag kan fĂ„ inspiration till temat idag. Mums! LĂ€pp balsamen rekommenderar jag varmt, smakar passions frukt.

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.