365 Foto 2014

Pärlor ( 3 av 235 )

Plantera om

Det är så trist nu när det blir mörkt så fort. Oftast är jag bara så trött att promenera med Shakira är nummer ett och sedan kaffe. Då känns det lite gott att jag hittade pärlor som tema. De kan man ju fota i lugn och ro. Fast just nu ser mitt hobbyrum ut som ett bomb nedslag så burken med mina favorit pärlor hittade jag inte ens? Hmm! Jag som var säker på att de låg i översta lådan på skrivbordet! Ingen ide att knorra på gubben heller! Han brukar ju annars vara mästare på att förlägga grejer. Men pärlorna är han ju knappast på! Eller?

Pärlor ( 3 av 235 )

Jaja! Jag får ta och göra storstäd nu när julen ändå skall ut.  Jag mötte en så go gubbe idag och han tyckte de skulle bli så gott att städa ur julen. Frågade honom om han inte skulle vänta till 13 dag knut? Han tittade fundersamt på mig och upplyste om att det var i dag det! Jahupp! snacka om att man har koll. Han tyckte det var bedrövligt att han inte hade en äkta gran i år men sken upp som solen när jag sa att jag också nu var i fuskgrans träsket. Han tyckte i alla fall att granarna hade blivit finare med åren och att han var riktigt nöjd med sin, bara att bära ner till källarna och upp igen nästa år. Smidigt värre 🙂

Pärlor ( 3 av 235 )

Så nu är det bara att fodra och börja plocka bort julen……. hmm! tyckte jag nyss satte upp det.

Hobbyrummet

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.