Utflykter

Pepparrots visp med Dijon-senap.

Eter kvarnen körde vi in på  Mariebergs Gårdsbutik och köpte Pepparrots visp med Dijon-senap. Gud vad det är gott. Färskpotatis, örtsalt med pepparrot, örtsalt med senap och pepparrotsgelé hamnade också i korgen, men gelé burken är så söt så jag undrar om inte den hamnar i glasskåpet i köket .

Pepparrots visp med Dijon-senap

Vi var inne i växthuset och tittade på alla tomater, gurkor och örter. Det kom en liten flicka in rusandes i växthuset med världens parabol ögon. Mamma ett sådant här växthus vill jag också ha. Titta det hänger gurkor här!?  Jag förstår flickan, det var en mäktig syn med alla grönsaker. De stora ört urnorna hade jag gärna velat ha, men frågan är om jag hade använt örterna. De var otroligt dekorativa med sin färgglada peppar.

Växthus

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.