Jobb

Phantom of the opera

I dag på jobbet var det så många som var förkylda (jag är städerska i en skitig fabrik) och de gnällde över att papperet var slut i princip överallt. Han som sa till mig var extremt förkyld, det var absolut ingen vanlig förkylning utan ett super dunder stark influensaliknade variant, en sådan där som bara drabbar ett få tal? ( Typ klena gubbar) han tog tag i pappret och började dra i minst en kvart innan han var nöjd och snöt sig.

Jag lovar er han totalt försvann bakom allt papper, undrar på att det tog slut överallt. Sen kom nästa gubbe, han vinkade lite svagt, super förkyld kunde absolut inte prata, han hade också drabbats av ett super dunder virus. Tredje gubben hade varit hemma ett par dagar och när jag skojade med honom och frågade om han tagit bondpermis, tittade han på mig som om jag var totalt vrickad. Han hade ju varit dö sjuk, så sjuk som han var denna gången hade han aldrig varit, hur kunde jag bara tro något annat!? Kom att tänka på den helt suveräna reklamfilmen med Roland Jansson Ni kvinnor snackar om att föda barn, men ni skulle bara veta hur det är när en man är riktigt förkyld

Har letat på You Tube men finner den inte, det hade varit så roligt att få se den igen. Passade då på att leta efter en av mina favorit låtar, Phantom of the opera. Sarah Brightman sjunger ju helt underbart, men Antonio Banderas! Första gången jag lyssnade på honom , höll jag på att smälla av, jag tyckte verkligen han var kass. Snygg att se på men sjunga nej. Nu har jag hört den så pass mycket att jag har börjat gilla hans röst. Nu tycker jag att han är helt okey, var väl bara lite enkelspårig första gången jag hörde den.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.