Pyssel

Photoshop-aktions

Jag skall börja jobba i morgon och har haft världens ågren hela dan. Har suttit och roat mig med Photoshop och lekt runt lite med aktions. Jag hittade en hel sida med massor att ladda ner och har testat runt lite. En del var lätta att förstå andra fördjupade jag mig lite mera i som den här när en del av bilden går ur ramen.

Den lättaste förklaringen på den hittade jag här.

De andra sidorna är säkert kanon också men jag har inte gjort något efter dem, skall testa dem i morgon om jag inte är helt utsliten efter jobbet. Ruggigt tungt att börja jobba.

Extruding Object with Photoshop – Digital Photography Reviews, News, Hacks, Tips & Tutorials

Inside Taiwan – Photoshop Tutorials – Out of Bounds

Make a Subject Pop Out of a Photo-Show and Tell Graphics

Photoshop Tutorial

the Empire Dezign Learning Center

Thailand

På denna sida laddade jag ner en hel del och har börjat gå igenom vilka jag kommer att använda, jag tänkte jag skulle prova att scrappa i photoshopen i stället för mitt scrapping program. Satt och letade efter olika ramar men blev fast på aktions i stället. Helt fascinerande att trycka på play och det fixar fram en massa kul. Här är en del ActionKits: Free Photoshop actions.

And Blomma

 Huu, tänk om man skulle gjort denna bild för bild.        PanosFX.com 3D

Nej nu får jag nog gå och lägga mig, annars blir jag sittandes här hela natten och kommer till jobbet som ett ut….. päron och det vekar väl lite konstigt med tanke på att jag haft semester och skall vara utvilad!?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.