Pyssel

Plockat undan

Dekoration och mina böcker

I dag har jag köpt pappkartongs ark till mina explosion boxar jag vill göra en till barnens farmor och moster i julklapp. Sedan köpte jag lite nya växter och har försökt dekorera korgen som jag vill ha på bordet. Har provat men lite olika slingor, men den matta var nog ändå bäst. Är inte riktigt nöjd men känner att jag får pilla mera med den i morgon. När vi var vid Bokia såg vi att de hade rea på rean. Fick tag på riktigt fina böcker och gubben köpte sig en barnbok! Det roliga är att gubbens smeknamn är Jingis och här hittade han en bok om leksakshunden Jingis. Har mestadels röjt undan i fönstren och bytt ut lite växter.

Gubben har en tendens att lägga allt på matsalsbordet och nu totaltröttnade jag. Jag har bråkat med honom om detta så länge som vi bott på gården och nu åkte det upp i Tobias gamla rum. Passade även på att tömma mammas brudkista som var full av gubbens papper. Tobias gamla rum är jätte stort med massvis av lådor och ett stort skrivbord, det är bara för gubben att städa rent. Skrev i ett gammalt inlägg att jag tippade att rummet skulle vara välstädat i en vecka bara, attans vad rätt jag fick.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.