• 365 FOTON 2021

  239: Pleased to meet you 172/365

  Pleased to meet you

  Tog en sväng till Vallda Sandö, det var flera år sedans vi var där och nu har jag ju semester och ville åka iväg en sväng. Så underbart väder och vi tänkte att Jippy kanske ville bada. Det stod ett gäng kor och betade i hagen och Jippy ville inte gå därifrån. Den ena kon ville lukta på henne men det gillade hon inte. Det var alldeles för läskigt.

  Pleased to meet you

  Så vi gick vidare till bukten. Idag var Jippy alldeles för törstig så vi kunde inte låta henne vara i så länge. Det var väldigt långgrunt och vattnet var så varmt, så gott att vara i en stund. Vi promenerade runt en stund men följde inte vandringsleden, det började bli bra varmt så vi tyckte det var bättre att ta det som en kvällstur.

 • 365 FOTON 2021

  135: Ingång 171/365

  Ingång

  Denna ingång gjorde vi i ladan för att slippa gå runt till orginal ingången. Vi vill isolera delar av ladan och ha som förråd men inte hunnit med riktigt. Husen får komma först och det kostar en hel del. Taket är inte helt tätt längre och vi får göra om det om något år. De spränger fortfarande på Jehander och de blir sådana vibrationer i marken att de gamla bjälkarna flyttar på sig.

  Ingång