Smått o Gott

Rosas nya hus

Rosas hus

Då var det besiktning på Rosas hus och det såg så himla ljust och fräscht ut på insidan när det var tomt. Det är ett perfekt litet hus. Det enda är att det behöver dräneras runt, om man skall kunna använda källar utrymmena som sovrum. Där är ju den stora fördelen med Rot avdraget. Rosa funderar att använda Lindome entreprenad som fixade till Micaels kokhus. De gjorde ju ett grymt bra jobb och är pålitliga.

Jag var med och hjälpte till att gräva dränering i Rosas gamla och har även grävt vid vårt första hus. Men har man sett proffsen arbeta så fattar man att det är det man skall ha och inte vela själv. I det här fallet så är det bäst att ta till Rot avdraget. Rosa har ju tid att stå och tapetsera i lugn och ro innan de flyttar in för gott. Jag gillade verkligen huset, där har hon gjort ett bra köp. Inte illa att det följde med halv tam mat i trädgården.

Rosas hus

3 Comments

  • PJAK

    Gratis mat är inte att förakta 🙂
    Alltid trevligt att låta andra göra jobbet. Iaf när de har kunskap och kan göra det på väldigt mycket mindre tid än en själv 🙂

  • ingbac44

    Rotavdraget är en välsignelse. Jag har fått nytt altantak och nya stuprännor i dag. Taket tog 3 timmar med rivning och att lägga ny plast. Det hade vi fått jobba med i flera veckor.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.