365 Foto 2011

Rötter (265 av 365)

Rötter (265 av 365)

Tog en sväng och tog upp de sitta rotknölarna som skall in för vintern. Nu ligger de i en hög på planterings skyddets bord som har lufthål så att de skall torka ordentligt innan jag lägger de i tidningspapp och i rotkällaren.  Jag blev så paff när jag ryckte upp jordärtskockan, jösses där var det rotknölar i mängder och jag har sparat en tredjedel till nästa år. Men jag kommer att plantera dem i köksträdgården i stället där det är bättre jord och gott om utrymme.

Har hittat lite recept men tror jag skall laga det på en kärring torsdag. Eller? Det kanske är dumt! Då finns det kanske risk att de aldrig kommer upp till mig mera. Hmm! Kan ta med dem ner till Elvy 🙂 Hon är bra på att laga mat och har säkert lagat sådant innan .)  Visst har du Elvy?

Rötter (265 av 365)

Jag har placerat min blogg i Kålleredbloggkartan.se!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.