Resor

Semester :)

På väg!

Äntligen iväg på semester! Något vi inte haft på 6 år. Första stoppet är Braunschweig i Tyskland för att hälsa på min biologiska mamma som jag senast såg när jag var 4år. Så med andra ord har vi inte setts på 45 år. Säger bara hua! Så nervös jag är. På söndagen träffar vi brossan och hans yngsta dotter Thabea. De var ju här förrförra vinter och hälsade på när de var nere i Göteborg för att handla. Thora är på semester i Bulgarien så vi år väl åka ner snart igen så vi får träffa henne med.

Hytten

Jag var lite si så där inför båtresan och att vi inte skulle ha fönster i hytten. Jag har ju lite klaustrofobi och hytterna är inte så stora. Men det hängde en stor tv på väggen så det var inga problem. Tror dessutom att jag somnade efter en kvart. Jag blev så himla mätt på maten. beställde en bak potatis med skagenröra och var inte beredd på en potatis i fotbolls storlek. Attans så gott det var. Så hittills har allt varit kanon. Sedan är det gott att veta nu när jag sagt upp mig att ett nytt jobb väntar så fort vi kommer hem igen.

På väg

Ups! De ropade precis ut att båten är 45 minuter försenad, tro jag skall ta och smyga bort till taxfree och köpa lite godis. Gott att ha tömt minnes kortet i kameran så det bara är att fotografera på.

5 Comments

 • Lotta

  Helt underbart för dig och din mamma att få träffas efter så många år, gu vad ni ska ha mycket att prata om... Önskar er en underbar semster!
  Klart man måste ha godis, det är ett måste... 😉
  Kramar!

 • Gullvi

  Vad glad jag blir att höra att det ordnade sig med jobb för dig. Semestern blir lite mer njutbar då. Ha det så skönt!

 • Anna "PJAK"

  Härligt med att Ni kom iväg och att allt har gått bra så här långt.

  Grattis till nya jobbet! Håller tummarna att du kommer att gilla det bättre än det förra.

  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.