Resor

Semester :)

PÄ vÀg!

Äntligen ivĂ€g pĂ„ semester! NĂ„got vi inte haft pĂ„ 6 Ă„r. Första stoppet Ă€r Braunschweig i Tyskland för att hĂ€lsa pĂ„ min biologiska mamma som jag senast sĂ„g nĂ€r jag var 4Ă„r. SĂ„ med andra ord har vi inte setts pĂ„ 45 Ă„r. SĂ€ger bara hua! SĂ„ nervös jag Ă€r. PĂ„ söndagen trĂ€ffar vi brossan och hans yngsta dotter Thabea. De var ju hĂ€r förrförra vinter och hĂ€lsade pĂ„ nĂ€r de var nere i Göteborg för att handla. Thora Ă€r pĂ„ semester i Bulgarien sĂ„ vi Ă„r vĂ€l Ă„ka ner snart igen sĂ„ vi fĂ„r trĂ€ffa henne med.

Hytten

Jag var lite si sÄ dÀr inför bÄtresan och att vi inte skulle ha fönster i hytten. Jag har ju lite klaustrofobi och hytterna Àr inte sÄ stora. Men det hÀngde en stor tv pÄ vÀggen sÄ det var inga problem. Tror dessutom att jag somnade efter en kvart. Jag blev sÄ himla mÀtt pÄ maten. bestÀllde en bak potatis med skagenröra och var inte beredd pÄ en potatis i fotbolls storlek. Attans sÄ gott det var. SÄ hittills har allt varit kanon. Sedan Àr det gott att veta nu nÀr jag sagt upp mig att ett nytt jobb vÀntar sÄ fort vi kommer hem igen.

PÄ vÀg

Ups! De ropade precis ut att bÄten Àr 45 minuter försenad, tro jag skall ta och smyga bort till taxfree och köpa lite godis. Gott att ha tömt minnes kortet i kameran sÄ det bara Àr att fotografera pÄ.

5 Comments

 • Lotta

  Helt underbart för dig och din mamma att fĂ„ trĂ€ffas efter sĂ„ mĂ„nga Ă„r, gu vad ni ska ha mycket att prata om... Önskar er en underbar semster!
  Klart man mĂ„ste ha godis, det Ă€r ett mĂ„ste... 😉
  Kramar!

 • Gullvi

  Vad glad jag blir att höra att det ordnade sig med jobb för dig. Semestern blir lite mer njutbar dÄ. Ha det sÄ skönt!

 • Anna "PJAK"

  HÀrligt med att Ni kom ivÀg och att allt har gÄtt bra sÄ hÀr lÄngt.

  Grattis till nya jobbet! HÄller tummarna att du kommer att gilla det bÀttre Àn det förra.

  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.