Hunden

Shakira på besök hos Nisse och Alfhild

Shakira har varit och hälsat på Nisse och Alfhild. Det har funkat så bra mellan Shakira och Alfhild att vi tänkte vi skulle prova med Nisse nu. Nisse blev inte så glad när Elvy kom hem med Alfhild första gången, han morrade och tyckte bara att hon var allmänt jobbig. Jag kan förstå att Elvy blev chockad över hans reaktion och varit orolig över att låta Nisse hälsa på valpar, det var ju det sista beteendet man hade väntat sej av honom. Vi möttes på parkeringen och hundarna fick sniffa någon sekund på varandra innan vi tog en jätte promenad.

Promenad

Nisse var hur lugn och go som helst när vi promenerade och Shakira tittade på honom som om hon hade mött världens charm prins. Alfhild for runt som en skottspole och hade jätte roligt.

Elvy

Sedan gick vi hem och fikade hos Elvy , Shakira tyckte det var jätte spännande men lite läskigt att gå in, men det dröjde inte länge förrän jag och Elvy funderade på om hundarna tyckte det behövdes möblera om och triggade varandra till att flytta undan mest på kortast tid. Nisse blir 4 i år och man riktigt ser hur värdig och lugn han har blivit, Alfhild är ju 10 månader och ett riktigt bustroll. Det är roligt när man kan träffas och göra saker tillsammans och man vet att det funkar mellan hundarna.

Elvy

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.