Hunden

Sillviks Naturreservat

Sillviks naturreservat

Idag var det dags att  åka själv med Jippy och jag skulle ändå in till kontoret i Torslanda. Så jag letade upp Sillviks Naturreservat. Man körde igenom ett stugområde och det var så smalt att jag trodde jag kört fel först. Men till sist såg jag skylten. Naturreservatet är 29 hektar stort och med underbar natur.

Sillviks naturreservat

Nu var det lite väl varmt och jag ville hålla mig i skogen så mycket som möjligt. Men hit skall jag fler gånger och då ha fika med så man kan sätta sig och fota alla fjärilar och småkryp som var på skalbanken. Det var så otroligt många olika blomsorter.

Sillviks naturreservat

När Jippy blir äldre vill jag gå hela rundan, men just nu är väl 1 mil lite väl mastigt att knata runt.  Sen gnyr hon en del när vi är ute och jag ser att hon har stenkoll hur vi går och spårar oftast hela vägen tillbaka!? Hon vänder sig ideligen om och kollar så jag är med. Hon trivs när vi är ute men verkar ibland inte riktigt avslappnad.

Sillviks naturreservat

Vi skall börja kolla exakt hur länge vi gått så det inte är att vi går för långt och sedan är hon extremt morgontrött och på kvällen är det som hon tar igen allt och far runt som en tokstolle. Kan vara smart att kanske ta utflykterna då istället.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.