Pyssel

Skall det vara så krångligt?

Canvas

Allvarligt skall det vara så krångligt att skriva ut på canvas? Håller på med vepan till mamma och det skiter sig bara! Har inte så många dagar på mig och jag håller på att få mig en knäpp på skrivaren. Vill ha det lite mörkare men får inte till det riktigt, sedan så får jag inte till att den skall skriva 2 A5 på höjden utan den vill ha två separata  A5?  Varför? Det måste gå på något sätt! Nu kör jag först en gång och sedan en gång till med motivet upp och ner.

Det fungerar men skall det vara så? Har nog kört slut på all färg med mitt velande. Tur gubben köpte tre meter.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.