365 Foto 2011

Skarp (270 av 365)

Skarp (270 av 365)

Gött!! Fredag 🙂 Fn hittar inte mitt leg så jag kunde inte hämta ut paddarna. Vi får rida med de gamla så länge, men det retar mig att de ligger på posten. Den här lilla paprikan ser ut som en mini pumpa. Älskar paprikor och kan knapra i mig flera stycken men min magen är väl inte riktigt så begeistrad och knorrar bra. Sitter här och strö surfar och chattade med en på facebook, tills det slog mig! Vem är det? Jag har begränsat mitt konto ganska kraftigt. Trodde det var en på mitt jobb!

Så går det när man inte tittar så noga utan bara går efter namnet. Försökte pumpa honom på information men det slutade med att RockMelt som jag använder att surfa med kraschade! Tycker att FB har blivit jätte konstig sedan de ändrade om. Annars brukar jag gilla att testa nya saker, men när det börjar krascha  🙁  Bara det inte är virus!

One Comment

  • carro

    Facebook är av ondo=). Den där avlånga paprikan blir väldigt god om man kapar den i mindre bitar har på lite olivolja och salt och har den i ugnen en stund

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.