Gården

Små segt att gå hemma

Ladan

Så deprimerande när man vaknar och det regnar ute! Jag är på tok för rastlös för att sitta inne och inte göra ett skit. Jag har fortfarande mängder av bilder att går igenom men vill inte riskera att ögat börja blöda igen. Så järnspikars mysigt var det inte och det minsta det svir så får datorn vara. Har i alla fall sänkt ljuset på skärmarna lite. Men idag blev det himla gott väder på eftermiddagen så Shakira och jag kunde ta en långpromenad.

Städar upp

Nu har jag börjat med att städa upp mellan husen, vi måste få ner ställningarna så att vi kan köra upp hästlastbilen med hö. Nu blev det onödigt tungt och jag ser ingen vits med att slita ut mig mer än nödvändigt. Sedan var det taskigt om posten som hade himla besvär med att kånka upp ett gigantiskt tungt paket till Tobias! Till och med Tobias blev chockad över hur stort paketet var 🙂 Blir spännande när han har satt upp vad det nu är!

Ladan

Annars vill jag hinna städa mesta möjliga medan jag är arbetslös. För det kommer en dag då vi flyttar och då vill jag absolut inte stå med allt som de förra ägarna lämnade efter sig. Håller på att ta en paus från fb och känns det okey kommer jag att avaktivera det helt. Är så himla trött på en del folk som vill ha kontroll på vad jag gör nu men inte vill lämna någon egen information utan lägger sig osynliga och ger fn i att svara en. Jag har numera en fullt fungerande mobil, vill de något är det bara att ringa.

3 Comments

  • PJAK

    Bara du inte tar paus härifrån också. Vill ju vet att du iaf har det hyfsat.

    Japp det är urtrist att bara gå och drälla. Och rensa samt gå igenom prylar tycks man tack och lov kunna göra hur mycket som helst......

  • Jane Melander

    Det är verkligen trist att bara gå hemma och måste hålla sig nära en toalett jämt! Kommer bara ut då och då, till läkare. Men det är som är roligt är att träffa dottern med barnbarnen, som idag!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.