Familjen

Snart så!

Kokhuset

Äntligen är snart Micaels hus helt klart på utsidan, det lilla som är på baksidan får vi ta nästa år. Det regnar ju ta mig tusan varenda dag så det har varit svårt att hinna med. På denna sida fick det bli färdigt grundmålade brädor så att vi skall hinna bli klara. Men nu tycker jag att Micaels hus ser riktigt robust och fräscht ut.

Micaels

Det skall till en bänk i farstukvisten och målas, annars är den helt klar. Det som behöver göras nu akut är en ramp för hästarna, de sjunker ner i leran fast vi har vräkt på sand och gjort en liten dränering. Vi skulle behöva göra en jättedränering och även dika runt hagen men det hinns inte riktigt med och sedan kostar det just nu lite för mycket. Vi hade tänkt ta en liten resa på de pengar jag får när jag sluta jobba med Tobias vattenberedare pajade och har läckt.

Kokhuset

Även våran är från stenåldern och har rostat rejält. Så den skall också bytas ut omgående. Hoppas verkligen nästa år blir bättre än detta skit året. Det känns som jag inte hunnit med ett skit. Håller på för fullt att gallra förra årets bilder och det året gjorde vi ju massor! I år lär det gå fort att gallra de stackars bilder jag har tagit.

5 Comments

 • Jane Melander

  Äntligen hittade jag till din sida! Mycket som har hänt sedan jag var här senast och många fina bilder! Titta gärna in på min blogg någon gång! Välkommen! http://kattgare.blogg.se/?tmp=385580

  KRAM!!

 • carro

  Vi fick också köpa grundmålade brädor när vi böt panelen på ena sidan huset. En bräda runt fönstret är fortfarande inte grundmålad och det är lite pill kvar på väggen men när det bara regnar går det inte att göra något

 • Anna/PJAK

  Jisses vad Ni har jobbat på duktigt! Tycker allt att Ni har hunnit rejält mycket i år så ett helt skitår kan det inte ha varit. Men jag förstår vad du menar.
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.