Hunden

Snö :)

Efter stormen

HÀrligt med lite snö sÄ det blir ljusare ute, Àven om man ser en markant skillnad pÄ morgonen. Tog en svÀng runt i hagen och hittade lite mera blivande ved. Tror det börjar bli dags att plantera lite nya trÀd sÄ man inte bara fÄr en massa sly. Jag skall försöka fÄ fram all flÀder och beskÀra de trÀden som redan fins, fattar inte hur tusan jag har kunnat missa dem i alla Är? SÄ i Är skall jag vara ute tidig och fixa saft och vin.

 Glad Shakira

Shakira Àlskar snö sÄ hon for runt och lekte med pinnar och allmÀnt bara mysade, gott att se för sista anfallen hon fick var bra kraftiga och det tog ett tag innan hon hÀmtade upp sig. Hon fick anfallet nÀr jag fodrade och sÄg att bilar hade stannat vid vÀgen. En trodde hon hade blivit pÄkörd och försvann jÀkligt snabbt frÄn platsen!! Killen som stannade till efter, avvaktade och försökte hjÀlpa henne. Vi skall försöka sÀtta upp staket sÄ hon inte irrar ut i vÀgen.

Shakira

Men idag blir det bara att ta det lugnt, stÀda upp, elda och ta sig en hutt eller tvÄ. NÀ skÀmt Ä sidor jag köpte lite Italiensk likör som vÀrmer gott i kylan. TÀnkte ta det lite senare nÀr jag Àr fÀrdig med allt hÀr inne och varit pÄ lÄngpromenad med Shakira. Funderar pÄ att vara med fototriss igen och det Àr prickigt pÄ temat, fÄ se om jag hittar prickiga saker pÄ promenaden.

Hagen

NÀÀ! Om man skulle ta och sÀtta lite fart och kolla efter prickigt

Hagen

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.