365 Foto 2011

Spel (268 av 365)

Spel (268 av 365)

Hua! Har slarvat med att gå och lägga mig i tid utan suttit med hemsidan och lite annat. Kände idag att jag måste lägga mig en stund när jag kom hem och inte sätta mig vid datorn. Så efter att jag gett hästarna grovfoder så slocknade jag i soffan och vaknade av att Shakira låg och och drömde. Hon skall ju löpa så hon verkade vara lika seg som mig och verkade ha sovit lika djupt. Men jösses vad behövligt det var 🙂 Tog en go långpromenad och fodrade för kvällen.

Så nu har jag fixat till de koderna som gjorde att min hemsida  blev så seg. Man skall egentligen inte sitta med sådant när man är trött för det blir gärna att man bara slänger in lite på måfå. Förut hade jag alltid en extra test sida so jag velade runt med, kanske dags att lägga in det. Hittade lite fler webshops system som kan vara roliga att prova.

Det här lilla rese schackspelet tänkte jag lägga ut men är lite osäker på om det kommer från mina föräldrar eller är en present från någon. Hade tänkt lägga ut den på webloppisen men det kanske är bäst att kolla så det inte är gubbens.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.