365 Foto 2011

Stöd (289 av 365)

Stöd (289 av 365)

Attans vad kallt det har blivit nu. Är lite små förkyld, dels på grund av temperatur skillnaden i fabriken och när man håller på med hästarna. Försöker låta bli att ta av mig när jag blir för varm men man vill ju inte gå runt svettig heller. Fick brev från Tyskland idag och det var betydligt lättare att tolka denna gången. Möjligt att det kan bero på att man inte är så stressad utan vet att Aldina tolkar det korrekt imorgon. Skall även ta med min tolkning och se vilka ord jag har mest svårt för.

Stöd (289 av 365)

Skall också kolla upp om det finns någon Tyska kurs i Mölndal som jag kan börja. Hon hade förstått på direkten att brevet kom från mig och det var ju roligt att höra att det kom fram helt som det skulle. Sedan skulle hon skicka ner lite kort på min bror. Hon har inte så många kort och det kan jag förstå. Förr tog man ju inte så många. Där är ju den underbara fördelen för nästa generation att de lär finnas gott om kort, baby bloggar o.s.v.  Så egentligen kan man aldrig ta för mycket kort.

Stöd (289 av 365)

Dammen har börjat frysa och vi skall plocka in fule gubben och glasbollarna i morgon. Lika bra att gå igenom gården så vi inte har glömt något ute.

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.