Smått o Gott

Storfrämmat

Anna-Karin

Då har man haft riktig stor främmande idag och tiden bara flög iväg 🙂 Anna-Karin från Maria Nova tiden dök upp och hade med sig mutor till mina djur och blommor, godis och en liten ängel nalle som kommer bli väldans berest eftersom han kommer bli maskot på semestern. Så himla gott att ha något personligt till bilen. Vi har haft något hängande i alla bilar men av någon anledning har vi inte hängt något i denna. Men nu har vi en liten skyddsnalle med pondus 🙂

Hmm! Jag hade förvarnat Anna Karin att Shakira kunde vara lite osocial! Men Shakira fullständigt älskade Anna-Karin så där hade det inte behövs muta även om mutan nu slank ner i rasande fart. Underbart väder har det varit också så man har kunnat sitta ute, längtar verkligen till fler sådana dagar. Suveränt att man har kunnat hålla kontakt på fb även om jag saknar Maria Nova tiden. Det känns som jag tappat lite bloggar och har nu gjort en paus, tänkte jag skulle ta upp bloggande igen på semestern eller kanske efter semestern. Har känt att det varit lite för mycket runt om kring som inte riktigt fungerat att jag tappat energin.

Presenter

Det enda som just nu fungerar kanon är väl hästarna. Visst jag behöver rikta in deras hovar lite bättre men de är så positiva när man är ute och visar så mycket glädje i hagen när de kommer galopperandes för mat att den biten kan man koppla av helt på. Semestern är prio 1 just nu och att få träffa mamma att tomten får vara i vilo läge i år. Ekonomin är fortfarande ruggit ansträng så jag måste hitta ett annat jobb men som sagt! Semestern! Ser jag enormt fram emot 🙂 Sedan kom Anna-Karin med tips och smarta idéer så man fick lite ny tändning och energi för att få gården till att gå runt. För vi har definitivt inte slitit i alla år med renovering, brand och knasigheter för att ge upp, men folk måste fatta att ibland kan det vara nyttigt att se andra möjligheter för att orka jobba vidare.

Guldläget skulle vara ha kvar gården och en semesterstuga i ett annat land när lederna värker för jä… mycket.

4 Comments

  • Jane Melander

    Kul att få besök av gamla kopisar. Saknar också MN, men det är konstigt att de man var bäst vän med där, är man inte på Fb. Man har bytt kompisar, det beror nog på intressen och grupper som inte fanns på MN!

  • Anna/PJAK

    Nope, om Shakira är osocial så vet i katten om jag vill träffa sociala hundar. Det hade nog blivit väl bra det. Tror helt enkelt att hon är otroligt duktig på att läsa kroppspråk. Så när folk upplever henne som osocial så signalerar de helt enkelt något som hon tolkar som "håll dig på avstånd".
    Glad om mitt besök kunde ge dig lite energi och idéer. Behöver du mer finns jag här hos mig.
    Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.