Smått o Gott

Synvilla

En del av vaedagsrummet

Min lyckta

Jag har letat efter mera jullåtar till min blogg, är så himla dålig på att komma ihåg vad de heter och artisternas namn. Men jag blev väldigt förtjust i Ave Maria och kom att tänka på att det var en av pappas favorit låtar. Tror jag har fått ihop tillräckligt med jullåtar så man inte tröttnar.

 

Fönstret i datarummet På vedspisen

Flera har visat sina fönster, jag tycker det är jätteroligt att se hur andra har det, om inte annat så får man massor av inrednings tips. Jag bor ju i ett gammalt hus och vi renoverar så gott vi kan, men just nu prioriterar vi så Tobias får möbler och att Micaels hus skall bli klart att inreda. Det kanske inte syns på bilderna, men det är ruskigt ruffigt och massor kvar att göra.

På bordet

När man ser era bilder så ser det så fräscht ut! Jag har sprickor i min tapet och min öppna spis behöver målas vit. Här fattas dörrkarmar och det sitter halva rör kvar sen det var vatten element.  Jag har verkligen fått lära mig att vinkla kameran så inte de värsta skavankerna syns. Eller är det bara som jag upplever att alla har det så nytt och fräscht!?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.