Tips

Testar

Ten of Cups (The Muses)

Betydelse : Det kommer att bli en lycklig, trygg familjeliv. Glädje och kärlek finns i överflöd. Använder dina talanger för att ge lycka till andra.

Det här kortet får en verkligen att må bra 🙂  Det bådar gott för framtiden och jag kommer verkligen att ta mig en funderare på hur jag kan glädja andra. Drog först bara detta kortet men tyckte inte riktigt att det räckte. Det brukar alltid vara smolk i bägaren och jag kände att det finns något jag måste se upp med. Enligt korten verkar det vara en person, så det är väl bara att vänta och se.

 

Seven of Swords (Fox Lady)

Betydelse : Någon som inte avslöjar hennes/hans sanna personlighet eller planer. Ett möte eller konfrontation kommer att kräva att du använder fingertoppskänsla för att sortera sanning från lögn.

Hmm! Jag kommer att möta en person som inte är riktigt ärlig och en konfrontation gör så att jag verkligen måste gallra sanningen från lögnen. Tycker i och för sig att jag möter det dagligen, men det betyder förmodligen en som döljer det betydligt bättre. Brukar annars kunna läsa av folk ganska bra men kanske skall vara lite mera vaken och inte så godtrogen.

 

King of Pentacles (Lord of the Greenwood)

Betydelse : Om en person representerar detta kort en förmögen, säker man som har erfarenhet av att hantera pengar. Den utseende av en sådan man  kommer att hjälpa  dig i ett företag. Du hittar en ny mening och andlig tröst i naturen.

Verkar ju bra om man möter en man som kommer att hjälpa en framåt! Just nu har jag inga direkta planer och känner mig ganska vilsen, så att man kommer att få hjälp framåt känns riktigt kanon, till och med lite spännande. Bäst att kanske vara lite mera öppen så jag inte missar något. Det kanske är han på detta kortet som gör första så positivt. Sedan tycker jag alltid att naturen ger mig tröst och ro. Jag skall snart gå på ögonrörelse terapi och har sista tiden fått upp ganska mycket kort om förändringar. Måste ju ha något samband med det.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.