Resor

Till Österrike

Rothenburg

Idag skulle vi titta på jul museet, kriminalmuseet och St. Jakobs kyrkan i Rohtenburg. Skall jag vara ärlig så såg kyrkan pampigare ut på utsidan än på in sidan. Stor kal och svinkall på insidan, tror faktisk jag gillar Haga kyrkan bättre. Nu fick jag 50 euro till av mamma för att köpa mig något från jul museet, men det var så stort och så mycket jul prylar att jag höll på att spy. Hittade heller inget i de andra affärerna mer än lite små ting. Jag får hoppas att jag finner något i Italien eller Frankrike. Mamma jobbar fortfarande 4 timmar om dagen eftersom pensionen inte räckte till. Nu är som sagt mamma exakt lika envis som jag och blev ledsen när jag inte ville ta emot pengarna.

Nallar

Tänkte jag skulle hitta något fräckt på resan så att hon ser att pengarna kom till användning. Normalt sett brukar jag älska att handla men här är allt lite för mycket. Helt underbar stad i alla fall och hotellets mat var bara så ruggit grymt gott. Nästa anhalt var Österrike och det hade jag sett fram emot, blev lite paff att jag fick svindelkänsla på vägen och tyckte det var skit läbbigt att åka på serpentinvägarna. Otroligt vacker natur och vi tog en rejäl promenad i bergen. Nu var här svinkallt så jag fick ta regnjackan över den vanliga jackan och övervägde att även ta på mig tajtsen under brallorna. Men det var gott att få röra på sig efter all mat. Jag börjar få en stor kalaskula så nu skulle Kickan se mig! Då hade nog inte kakfaten kommit till mig i ett kör.

Alperna

Men i morgon blir det Italien och förhoppningsvis värme, känner att jag börjar bli snorig och en förkylning vill jag inte ha nu. Hittills har resan varit kanon och jag har fått se så mycket att skallen går på högvarv av alla intryck. Så efter 6 år av enbart renoverings semestrar så är ju denna bara så underbar. Saknar att inte ungarna är med men det känns gott att veta att de klara sig själva och sköter ruljansen där hemma med hjälp av Alex och Monica.

Alperna

2 Comments

  • Moncan

    Har hållit på hela morgona och kvällarna nu i stallet och fixat och donat och haft mig. Tvättat och tagit rampen. Såg ju ut som ett krig när ja kom till stallet :O

    Älskar nallarna du tog kort på där 😀 hoppas verkligen du njuter nu! =)<3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.