Gården

Tobbes getingbo!

Getingbo

Jag hade en kanon dag med Tobias i går. Tobias körde super stor städ och jag hade tänkt att ta lite bilder från hans hem ” totalt uteslutet! ” Ve och fasa så där såg ut! Ta ut allt på direkten i ställe så slipper det bli berg! Så det där med att ” jag ta det sedan ” har han ju fått efter sin far.  Tobbe gjorde i alla fall ett kanon jobb med att tömma sitt hem på kartonger och soppor så får det nog bli att jag går in tätare och trycker på så att han städar ordentligt. Tycker han är såpass vuxen att han inte skall behöva ha någon dadda.

Getingbo

Sedan gick jag upp för att kolla hans getingbo och jösses vilka ilskna getingar. Men vi hade Anticimex på försäkringen så det blir deras jobb att ta ner dessa bon. Små bon brukar vi ta med dessa är bara för stora.

Shakiras provsvar var inte klara ännu men hon är så mycket piggare efter antibiotikan att jag stenhårt håller tummarna för en infektion och att ep-anfallet var en en gångs företeelse. Vi pratade med veterinären och han var glad över att hon redan piggnat till betydligt. Jag tycker att Shakira ser lite små mullig ut men hon hade bara gått upp två kilo sedan hon fick sin sista sprutan så så farligt var det ju inte. De lär hon nog snabbt springa ner igen när infektionen är borta.

Blad

Känns lite segt att behöva vänta ytterligare på provsvaren. Men det är bara att hålla tummarna

Dammen

6 Comments

 • Carina

  Jösses vilket getingbo. Dom är inte att leka med. Vi hade ett lika stort som en badbalja i taket. Dom hade ätit hål in i rummet och kom ut. Vi var på semester, men det var inte kul att komma hem. Anticimex sa att dom aldrig sett så stort:)
  Roligt att Shakira är bättre. Man blir orolig för sina små vänner. Ha det bra och var rädd om dig. Kram

 • Jane Melander

  Det var inget dåligt getingbo! Tänk är det bara karlasläktet som jämt säger så: Det gör jag sedan!????
  Skönt att Shakira har lugnat ner sig i sina EP-anfall, jag håller tummarna att det var en engångsföreteelse!!

 • carro

  Jäklar så stort getingbo.
  Nämen så läskigt med Shakira. Jag vet hur mycket det tar på en att oroa sig så jag håller tummarna för att ni snart får svar på provsvaren

 • PJAK

  Samlar sonen på getingbon??

  Skönt att Shakira är bättre. Med lite tur får hon inga fler ep anfall. *Håller tummarna hårt.*

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.