Djuren

Tömt

Mitt nya skåp

Har tagit mig en riktigt lång dusch och skall strax sätta mig och bara koppla av vid tv:n. Det har varit kanon väder och hästarna har gottat sig i den lilla hagen. Grannen höll på med sin högtryckstvätt och båda hästarna stod nere vid kanten så de kunde kolla vad han höll på med. Nu kanske Bellman har vant sig vid ljudet, båda hästarna är ruskigt nyfikna och skall fram till allt så det var skönt att inte ha dem vid stora hagen när jag sedan skulle greja i loftet.

Tog bort det gamla skåpet och satte ett nytt mindre med dörrar och ordentligt tätt. Det blir ganska dammigt med torv och jag behöver ha grejer till hovarna skyddat. Nu är det bara boxarna och taken som skall borstas av ordentligt från damm och spindelnät så är jag helt klar i stallet.

Skall bli gott när jag är klar

Börjar fylla på med verktyg och praktiska grejer i den nya verkstan och har tömt en bra bit i vid sidan i loftet. Vi har loftet som förråd men prylarna har blivit lite utspridda och man har flyttat runt för att komma åt, nu skall alla kartonger märkas och det som inte är vårt åker i väg. Har tömt i omgångar förut och det känns som vi aldrig blir klara. En del grejer är väl lite roliga, men till 99% är det bara skit.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.