Resor

Toscana

Gaville

Nu är vi i Toscana och det är lika storslagen natur här. B&B som vi är på nu är ruskigt fint och väldigt välordnat. Så idag fixar vi vår egen mat och det skall bli riktigt skönt. Visst är det mysigt att äta ute men idag kände vi bara inte för det. Sedan är det världens mördarbacke upp till parkeringen och det vill vi inte jazza runt i på kvällen. Det har slitits upp gummi bitar på höger framdäck och de vill vi gärna fått kolla upp innan vi drar till Frankrike. Men här kommer vi nu stanna i 4 dagar så nu blir det att slappa och tvätta.

Gaville

Vi gjorde ett stopp i Fashion Valley och där var busslaster med Japaner och en hel del Araber. Men som sagt billigt var det absolut inte och de såg för roligt ut när de hängde påsarna över armen som i filmen Sex and the city. Det var betydligt roligare att kolla in folket än de konstiga kläderna. Visst kvalitén var ju underbar men…… och dröm om min förvåning när hundar var tillåtna i dessa svindyra butikerna. Men det var en upplevelse att spankulera runt i den lyxiga miljön som såg helt malplacerad ut vid utkanten av Florens.

Gaville

Så det kändes gott att åka in i medeltids byarna igen med sina trånga gränder. Nja på vissa ställen lite väl trånga och backiga så flyttar jag hit blir det att köpa en liten Fiat 🙂 Eller en trehjulig motorcykel, de är så fula att de är fräcka. Fast i Fashion Valley stod det en Arabisk lyx variant med ett litet släp som alla stod och fotade, så även jag. Men nu blir det snart sängläge och i morgon kanske poolen, får se vad vi hittar på.

Gaville

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.