Hästarna

Trött men nöjd

Elvy

Hade en kanon födelsedag om än lite strulig  🙂 Hade lyckats blocka Elvy från FB när jag försökte begränsa vilka som skall se vad. Jag blev så himla paff när jag satt på rasten och det kom en vän förfrågan från min äldsta och bästa kompis!? Så som ni ser på bilden så släppte hon lös trollsländan hon köpt i present som hämnd. Ja jag hann i alla fall se att den var blå 🙂

Beethoven

Beethoven hade lyckats ta sig ur hagen någonstans så han var väl inte så sugen på att ta en promenad. Monica var förkyld och jag var bra mör sen födelsedagen. Men hur det än är så är det så himla gott när vi är ute och man känner hur all stress rinner av en. Beethoven har gått ner såpass att jag behöver köpa ny gjord, padden åkte runt igen och jag blev hängandes längs sidan innan jag åkte i backen.

Beethoven

Monica försökte dra upp mig men jag var för tung i gumpen. Det är lika bra att jag starta en tårtfabrik om jag skall fortsätta åka av så här, varje gång man åker av skall man ju bjuda på tårta.

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.