Utflykter

Tusen Tack Doritz för en hel mysig middag :)

Tusse

HĂ€rligt att vara hemma igen, jag har fodrat hos en grinig Bellman som blev rĂ€dd för nĂ„got i sin box och rusade bort till dubbel boxen dĂ€r han tog en stor hö tuss och blĂ€ngde ilsket pĂ„ mig. Han sĂ„g ut som ” Ser du inte det gredelina spöket!!!?? Hade du gjort om du inte Ă„kt bort! och lĂ€mnat oss” Han gick in sin box nĂ€r jag stĂ€llde mig i den, jag kunde ju varit ute efter hans foder! Han Ă€r bra knepig den hĂ€sten! Beethoven dĂ€remot verkar aldrig bekymra sig för nĂ„got.

Shakira sover sÄ gott hÀr vid datorn, hon har haft fullt upp med Alfhild och Nisse. Tusen Tack Elvy! Du Àr vÀrldens juvel. NÀr jag var hos Doritz frÄgade hon hur Elvys indianposters blev? Rusade in och tog en titt, jag hade bara sett det pÄ bild och det gav verkligen inte rÀtt intryck! Det blev kanon snyggt. Skall ta och fotografera det nÀr Elvy har bÀddat sÀngen. KÀndes lite taskigt att bara rusa in och fotografera hennes sovrum hej vilt.

Vi hade en kanon tur pÄ Göta kanal, mer om det kommer senare. Vi Äkte till Doritz efter turen och det var en riktig höjdare! Kanon god mat! KöttfÀrs muffins som jag absolut mÄste laga en kÀrringonsdag. Ett otroligt vackert hem med enorm vÀrme och harmoni och sÄ charmknutten Tusse som mjauade hela tiden. Det var sÄ stört mysigt att det var svÄrt att slita sig, önskade verkligen att vi haft mera tid. Vi fick de hÀr vackra lin disktrasorna. TÀnker pÄ mamma nÀr jag ser dem för hon hade alltid virkade disktrasor.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.