365 FOTON 2021,  Jobb

34: Coronatomt 312/365

quishallen

Underbart! Jag har fått nytt jobb 🙂 Så i dag började jag på Partille kommun igen och det kändes riktigt bra. Jag jobbade på Partillebo hallen för ca 7 år sedan men slutade på grund av att vi var lite överbemannade i väntan på att Partille Arena skulle bli klar. Jag slutade och började på Bo & Son och jobbade med det som jag trivs allra bäst med, att städa trappor, rondera och lite trädgårdsarbete. Trodde det skulle bli lite likvärdigt på Fixer men det blev inte riktigt så. Härligt att alla hallar har dragit igång för fullt igen och inte står tomma.

entre

Så när jag såg att Partille söker Lokalvårdare/Vaktmästare till sina idrottshallar igen så sökte jag direkt. Så underbart att jag fick jobbet! Jag kommer att ha hand om Öjersjö och Furulunds idrottshallar. Tror det blir bättre nu när jag kan åka mellan hallarna och inte känna mig instängd i en hall. Känner att jag kraftigt behöver gå ner i varv och bara vara lite egoistisk ett tag. Som det har varit på Fixer så har jag avlöst när folk har blivit sjuka och det har blivit lite mycket och glädjen över jobbet dog sakta men säkert ut.

hall

Nu har jag bara en hall i 2 månader så jag skall nollställa den och ta det lite försiktigt med min arm. Den har sett ut som en ballong och jag har inte kunnat träna upp den alls. Fick inga nya övningar och det kändes lite som en bakläxa när jag var hos fysioterapeuten  idag. Den har varit på tok för överbelastad den sista månaden. Så nu skall jag var betydligt försiktigare och måste ta stödet med när jag jobbar i fall den svullnar upp igen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.