Jobb

Underbart! Jag har börjat mitt nya jobb :)

quishallen

I dag började jag pÄ Partille kommun igen och det kÀndes riktigt bra. Jag jobbade pÄ Partillebo hallen för ca 7 Är sedan men slutade pÄ grund av att vi var lite överbemannade i vÀntan pÄ att Partille Arena skulle bli klar. Jag slutade och började pÄ Bo & Son och jobbade med det som jag trivs allra bÀst med, att stÀda trappor, rondera och lite trÀdgÄrdsarbete. Trodde det skulle bli lite likvÀrdigt pÄ Fixer men det blev inte riktigt sÄ.

entre

SĂ„ nĂ€r jag sĂ„g att Partille söker LokalvĂ„rdare/VaktmĂ€stare till sina idrottshallar igen sĂ„ sökte jag direkt. SĂ„ underbart att jag fick jobbet! Jag kommer att ha hand om Öjersjö och Furulunds idrottshallar. Tror det blir bĂ€ttre nu nĂ€r jag kan Ă„ka mellan hallarna och inte kĂ€nna mig instĂ€ngd i en hall. KĂ€nner att jag kraftigt behöver gĂ„ ner i varv och bara vara lite egoistisk ett tag. Som det har varit pĂ„ Fixer sĂ„ har jag avlöst nĂ€r folk har blivit sjuka och det har blivit lite mycket och glĂ€djen över jobbet dog sakta men sĂ€kert ut.

hall

Nu har jag bara en hall i 2 mÄnader sÄ jag skall nollstÀlla den och ta det lite försiktigt med min arm. Den har sett ut som en ballong och jag har inte kunnat trÀna upp den alls. Fick inga nya övningar och det kÀndes lite som en baklÀxa nÀr jag var hos fysioterapeuten  idag. Den har varit pÄ tok för överbelastad den sista mÄnaden. SÄ nu skall jag var betydligt försiktigare och mÄste ta stödet med nÀr jag jobbar i fall den svullnar upp igen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.