365 Foto 2011

Uråldrig (288 av 365)

Uråldrig (288 av 365)

Läste en artikel i gp där det stod  ”Elden – en uråldrig vän” Jag älskar verkligen att  kunna koppla av framför en brasa och vi fixade anmärkningen som Micael fick, så nu är det även för honom att bara elda på. I januari kommer de och bilar upp våran öppna spis så vi får plats med en större kasett. Vi kommer även passa på att slamma om den, det läkte ut lite rök  in i vedspis pipan så förr eller senare hade vi ändå behövt renovera upp den.

Jag hade så gärna velat fått gjort det innan jul, men de var en man mindre på firman och de hade redan fått skjuta upp för flera som stod före oss i kön. Men nu har man ju något roligt att se fram emot och det kan definitivt behövas nu när min bil har total havererat. Vi lämnade in den för service och sedan har det bara gått snabbt utför och häromdagen så brakade den helt.

F.N så fort man lånar lite pengar så är det kört, det känns som vi aldrig kommer att kunna renovera klart, det kommer alltid andra stora utgifter i vägen 🙁

Positiva kicken idag var hästarna som var på dunder humör, Monica och jag skulle bara känna av hur de var i hovarna eftersom jag verkade såpass mycket i går. Så idag var det Monica som bromsade mig från att ta en längre tur. Tusen Tack Monica! Det är så lätt att bli för ivrig och pressa hästarna för mycket, vi måste ändå ta en längre tur till helgen så de får springa av sig.

3 Comments

  • Gullvi

    Har ofta tänkt att det är någon som ser om jag har fler än en hundring på kontotser till att händer det något så jag är tvungen att använda varenda krona jag har.
    Så det är bara att göra som du gör, at vara på det positiva som finns.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.