Hunden

Ut och busar!

Jippy

Tog äntligen fram min Canon och tog lite bilder när Jippy busar runt ute. Måste passa på att gå på långpromenad innan folk börjar skjuta raketer och smällare. Hon reagerar på smällarna men vi vet inte hur omfattande förrän i kväll när det brakar loss. Suck! Önskar de begränsade smällandet lite mera. Det har blivit bättre men det är ändå jobbigt för djuren.

Jippy

Jippy är för rolig med sina leksaker och har dissekerat ett par stycken men hon bara älskar dem och är väldigt noggrann med vilken typ av leksak hon vill ha. Lite tröstlöst att det regnar nästan varje dag så det blir så lerigt på tomten,  hon slirar runt bra när hon tar svängarna i full fräs. Jag måste vänja henne på att vi kan gå runt på tomten utan att det skall lekas. Hon blir lite deppig när jag fokuserar på annat än henne.

Jippy

Jag skall ju börja med Fototema 2021 och behövde gå igenom kameran igen, det var ett bra tag sedan sist jag använde den och känner mig lite ringrostig. Första temat kommer vara abstrakt och jag gick ut och tittade om det fanns något passande att fotografera. När jag fotade som mest så var man mer öppen och såg massa vinklar i princip allt. Ser verkligen fram emot det här och vill kunna använda Jippy i så många teman som möjligt.

Jippy

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.