SmÄtt o Gott

Vad trött man blir :(

DIGITALT BILDTROLLERI Terje HellesÞ laddade hem nÄgon annans bild pÄ ett lodjur frÄn en sajt pÄ internet, spegelvÀnde den, och klippte och klistrade sedan in lodjuret i sin egen vintriga landskapsbild. Samma tillvÀgagÄngssÀtt Äterkommer i flera av hans fuskverk.

Bild taget frÄn Aftonbladet

Men shit! Vad trött man blir nÀr man lÀser   detta!  Varför inte bara tala om nÀr man manipulerar bilden. Jag tycker det Àr jÀttekul att greja med mina bilder i fotoshoppen, men att fejka med nÄgon annans bild och vissa upp den som sin egen Àr ju bara sÄ sjukt. Nu tillhör jag den kategorin som tycker att man skall ha stor frihet med sin bild, höja, sÀnka ljus mm Àr helt okey om man bara fyller i manipulerat nÀr man lÀgger ut det pÄ foto sidor som krÀver det.

HĂ€r pĂ„ bloggen har ni sett bĂ„de vanliga och softade bilder med mera, men alla har de varit mina bilder. Annars har jag skrivet att jag tagit bakgrunder osv. Shit! jag som var sĂ„ imponerad av hans bilder 🙁  Hmm! Tror banne med att jag orkar köra ett par sand lass till nu!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.