Smått o Gott

Vad trött man blir :(

DIGITALT BILDTROLLERI Terje Hellesø laddade hem någon annans bild på ett lodjur från en sajt på internet, spegelvände den, och klippte och klistrade sedan in lodjuret i sin egen vintriga landskapsbild. Samma tillvägagångssätt återkommer i flera av hans fuskverk.

Bild taget från Aftonbladet

Men shit! Vad trött man blir när man läser   detta!  Varför inte bara tala om när man manipulerar bilden. Jag tycker det är jättekul att greja med mina bilder i fotoshoppen, men att fejka med någon annans bild och vissa upp den som sin egen är ju bara så sjukt. Nu tillhör jag den kategorin som tycker att man skall ha stor frihet med sin bild, höja, sänka ljus mm är helt okey om man bara fyller i manipulerat när man lägger ut det på foto sidor som kräver det.

Här på bloggen har ni sett både vanliga och softade bilder med mera, men alla har de varit mina bilder. Annars har jag skrivet att jag tagit bakgrunder osv. Shit! jag som var så imponerad av hans bilder 🙁  Hmm! Tror banne med att jag orkar köra ett par sand lass till nu!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.